BLOEMDECORATIES

Passie

Ons concept ‘Bloemen zonder water’ begint met een passie voor bloemen en prachtige composities. De kunst van het versieren zit in het benadrukken van datgene wat al mooi is of nog mooier moet worden. Afgestemd op uw wensen en voorkeuren wordt onze creativiteit omgezet in uw ‘diezijn’. Een concept wat voortdurend meegroeit met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Abonnement voor bedrijven

U heeft als bedrijf de keuze om bij ons een abonnement af te sluiten of een decoratie te kopen. Bij een abonnement kunt u aangeven hoe vaak de bloemdecoraties gewisseld mogen worden:

  • Per maand
  • Per 2 maanden
  • Per 3 maanden

Aanschaf voor bedrijven

Wanneer u een decoratie op maat wilt laten samenstellen, kunt u de decoratie ook bij ons kopen. Wij hebben een scala aan vazen, schalen en aparte ondergronden, maar wellicht heeft u op kantoor een vaas of schaal die wij voor u kunnen opmaken. Wij nodigen u dan uit in onze showroom om de decoratie samen te stellen. Maak een afspraak met ons creatief team via ons contactformulier.

Verkoop aan particulieren

Tijdens onze Open Dagen kunt u onze collecties bloemen, vazen en kunstplanten bekijken en kopen zonder afspraak. Ons team van bloemstylisten helpt u graag met het samenstellen van een decoratie. U mag ook een vaas van thuis meenemen die wij voor u opmaken. Kleine cadeautjes, de nieuwe collecties bloemen en vazen maar ook de SALE-collectie staat in de showroom, genoeg te zien! U bent van harte welkom en neem gerust een vriendin mee!