BLOEMDECORATIES

Passie

Ons concept ‘Bloemen zonder water’ begint met een passie voor bloemen en prachtige composities. De kunst van het versieren zit in het benadrukken van datgene wat al mooi is of nog mooier moet worden. Afgestemd op uw wensen en voorkeuren wordt onze creativiteit omgezet in uw ‘diezijn’. Een concept wat voortdurend meegroeit met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Aanschaf voor bedrijven

Wanneer u een decoratie op maat wilt laten samenstellen, kunt u met ons creatief team een afspraak maken via ons contactformulier. In onze webshop staan de leukste plukboeketten mét en zonder vaas, maar ook een mooie bos nieuwe tulpen of bloesem zetten we in een vaas. Laat u informeren over de mogelijkheden!

Verkoop aan particulieren

U kunt een afspraak maken met ons team via stephanie@dijn-diezijn.nl. Dan kunnen wij u helpen met het samenstellen van een boeket en/of opmaak van uw vaas. Tevens is onze webshop gevuld met trendy plukboeketten, vazen, kamerplanten en losse bloemen. Ook de collectie “bloemen zonder water die een tweede leven verdienen” staan in de webshop. Wij binden de boeketten voor u op verzoek en sturen het naar u toe via post.nl. U bent van harte welkom in de showroom en on-line!