BLOEMDECORATIES

Passie

Ons concept ‘Bloemen zonder water’ begint met een passie voor bloemen en prachtige composities. De kunst van het versieren zit in het benadrukken van datgene wat al mooi is of nog mooier moet worden. Afgestemd op uw wensen en voorkeuren wordt onze creativiteit omgezet in uw ‘diezijn’. Een concept wat voortdurend meegroeit met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Abonnement voor bedrijven

U heeft als bedrijf de keuze om bij ons een abonnement af te sluiten of een decoratie te kopen. Bij een abonnement kunt u aangeven hoe vaak de bloemdecoraties gewisseld mogen worden:

  • Per maand
  • Per 2 maanden
  • Per 3 maanden

Aanschaf voor bedrijven

Wanneer u een decoratie op maat wilt laten samenstellen, kunt u met ons creatief team via ons contactformulier. In onze webshop staan de leukste plukboeketten mét en zonder vaas, maar ook een mooie bos nieuwe tulpen of bloesem zetten we in een vaas. Laat u informeren over de mogelijkheden!

Verkoop aan particulieren

Omdat het organiseren van Consumenten Dagen momenteel niet kan, hebben wij onze webshop gevuld met trendy plukboeketten, vazen, kamerplanten en losse bloemen. Ook de collectie “bloemen zonder water die een tweede leven verdienen” staan in de webshop. Wij binden de boeketten voor u op verzoek en sturen het naar u toe via post.nl. U bent van harte welkom on-line!